Galgestraat 1a

8720 Oeselgem

}

Op afspraak

Gesloten op zondag

info@eliensbeautypalace.be

0479 71 22 76

Galgestraat 1a

8720 Oeselgem

}

Op afspraak

Gesloten op zondag

info@eliensbeautypalace.be

0479 71 22 76

Eliens Beauty Palace

Kennismaking

Ik ben Elien Moerman, en wens u alvast hartelijk welkom op mijn website.
Door mijn passie in verzorging van het lichaam en het haar heb ik ervoor gekozen om mijn interesses uit te werken naar en fantastisch bijberoep. Ik combineer mijn job als activiteitenbegeleider met de combinatie van mijn schoonheidssalon en kapsalon.

U kan bij Eliens Beauty Palace terecht voor allerlei behandelingen, zoals gelaatsverzorging, epilatie, manicure en ook basis pedicure. Voor een setje gellish of gelnagels ben je hier ook aan het juiste adres, alsook een ontspannende massage, of liever hot-stone, kleuren van wimpers en wenkbrauwen. Een feest of trouw, ook welkom voor make- up.

En om het helemaal af te maken, kan u ook in het kapsalon terecht, voor zowel mannen, vrouwen als kinderen. U kan hier terecht voor wassen van het haar in de massagestoel, met heerlijke hoofdmassage, daarna kleuren, of knippen, balayage, alle combinaties zijn mogelijk.
Ik volg nog steeds bijscholingen, zodat ik jullie met de nieuwste trends van dienst kan zijn.

Door mijn ervaring in de sector weet ik dat kwaliteit, nauwkeurigheid en resultaatgerichtheid prioriteit zijn. Zo zorg ik ervoor dat iedere klant hun moment goed, aangenaam en zonder tijdsdruk benut. Iedere klant op en top verwennen om hen tot rust te brengen, dat is mijn doel.

Parkeren kan je makkelijk doen op de oprit.
Ik kijk er alvast naar uit, u te mogen verwelkomen.

Vriendelijke groeten,

Elien